top of page

The Golden Space Group

Public·55 members

Obrambena Zona 2Najpoznatiji spomenik grada je srednjovjekovna obrambena kula Piast iz 14. vijeka, u kojoj je danas smještena stalna izložba posvećena historiji grada i vidikovac na vrhu.Grad je poznat i po velikom zoološkom vrtu smještenom na dva riječna otoka Bolko i Pasieka.[3]
Obrambena zona 2


Download File: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fgohhs.com%2F2ue94m&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw0blRY_YnYeSQ8JJPg5-jVZHrvatski su vojnici, časnici i dočasnici pod mudrim vođenjem i zapovijedanjem Vrhovnog zapovjednika, Glavnog stožera HV i zapovjedništva Operativnih zona, učinili maksimum onoga što je u danim okolnostima bilo moguće.


Strategijska obrambena operacija na istoku Hrvatske odlučivala je tada o sudbini Hrvatske. Da nije postignuta pobjeda u ovoj operaciji, rat bi se, kao što je neprijatelj planirao, okončao 1991. godine. Nakon uspješno provedene napadne operacije HV-a na području zapadne Slavonije, Strategijska obrambena operacija na istoku Hrvatske bila je odlučena.


Zonska obrana (ZO) zasniva se na teoriji da je svaki igrač obrane odgovoran za označena obrambena područja određena položajima lopte za vrijeme igre. Svaki igrač odbrane gleda loptu i kreće se sinkronizirano s kretanjem lopte. Iako je lopta najvažnija treba voditi računa i o protivničkim igračima. Ubacivanje napadača u poziciju opasnu po koš dovodi do promjena osnovnih kretanja igrača u ZO. Nadalje kretanja u ZO ovise i o toga da li protivnički igrač prima loptu ili je dodaje. Ako protivnički igrač dođe u poziciju iz koje bi mogao uspješno šutirati, najbliži ga obrambeni igrač u tome treba spriječiti presijecajući mu put kretanja. Odbrana se postavlja između napadača s loptom i napadača koji se ubacuje u dobru poziciju za šut.


POŽEGA - U Galeriji svjetlosti Gradske knjižnice Požega održana je u organizaciji UDVDR Požega promocija knjige "Strategijska obrambena operacija 91./92. godine", dvojice autora, umirovljenog generala Vinka Vrbanca i umirovljenog brigadira Stjepana Antolašića.


- Hrvatski su vojnici, časnici i dočasnici pod mudrim vođenjem i zapovijedanjem Vrhovnog zapovjednika, Glavnog stožera HV i zapovjedništva Operativnih zona učinili maksimum onoga što je u danim okolnostima bilo moguće.


Strategijska obrambena operacija na istoku Hrvatske odlučivala je tada o sudbini Hrvatske. Da nije postignuta pobjeda u ovoj operaciji, rat bi se, kao što je neprijatelj i planirao, okončao 1991. godine.


Minimalna udaljenost i Bang Bang Pravilo:1. Minimalni angažman za pištolje i puške je 2 metra .Pucat ćete samo izvan tog područja od 2 metra. Ako ste unutar 2metra onda morate VIKNITI BANG BANG. To ukazuje da ste ubili drugog igrača 2. Ne računa se izvikivanje Bang Bang s udaljenosti od 5 ili 10 metara. Ovo je sigurnosna mjera i ne smije se koristiti kao obrambena ili ofenzivna taktika. Nemojte zloupotrijebiti Bang Bang pravilo. Ako se utvrdi da igrač zloupotrebljava pravilo Bang Banga bit će isključen iz igre tog dana.3. Ako se uspijete prišuljati igraču ili skupini igrača, imajte jasan udarac i na udaljenosti od 2m ili manje, uperite svoje oružje u protivničkog igrača i VIKNITE: BANG-BANG za SVAKOG igrača kojeg pokušavate ubiti. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page